Aangenaam wonen

We verwachten van onze woning in de eerste plaats dat ze veilig, aangenaam en comfortabel is. Daardoor kunnen we ook gemakkelijker zelfstandig blijven wonen. Als we bovendien in een centraal gelegen omgeving wonen waar we gemakkelijk relaties kunnen onderhouden en contacten kunnen leggen dan is dat mooi meegenomen.

Uw residentie bevat op het gelijkvloers de gemeenschappelijke en deels publiek toegankelijke ruimtes; we denken hier aan onder meer onthaal, restaurant, wellness, fitness of cultuurzaal. Op de verdiepingen zijn de private appartementen voorzien en de vertrekken enkel toegankelijk voor bewoners en hun genodigden, waaronder bijvoorbeeld de diverse salons.

Uw private appartement is voorzien van alle nodige comfort. Via de inkomhal - met vestiaire en gastentoilet - komen we in de ruime centrale woonkamer, die uitgeeft op de volledig uitgeruste keuken en op uw leefterras. De twee slaapkamers hebben elk een badkamer, één van de slaapkamers kan indien gewenst ingericht worden als extra zithoek, bureau, gasten- of hobby-kamer.

Familie, vrienden en kennissen zijn uiteraard ten alle tijde meer dan welkom, alles is voorhanden om ze te kunnen ontvangen zoals u gewoon bent, het is immers uw huis !

Dankzij de goed doordachte infrastructuur kunnen we u ook gemakkelijker de gewenste diensten en zorg aanbieden.